Menu Sluiten

Team

Ons team

Clemens Geverinck – oprichter/eigenaar

“Door te blijven innoveren lopen wij voorop in de ontwikkelingen in ons vakgebied. Onze machines en systemen zijn uniek en op maat ontwikkelt vanuit eigen kennis, inzicht en ervaring.”

Mario Geverinck – mede-eigenaar

Onze Passie ligt bij het blijvend innoveren in machines en pompen.

Door samen met ons team te kunnen uitbreiden en te groeien naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

Nienke Geverinck – administratief medewerkster

“Door met andere ogen naar het bedrijf te kijken probeer ik een zo goedmogelijke sparringpartner te zijn om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van dit bedrijf.”

Bram Geverinck – calculator/werkvoorbereider

“Ik ben in 2014 bij Geverinck begonnen als zaterdag-/vakantiekracht. Ik ging mee naar bouw en deed onderhoud van het materieel. Het geen ik leerde tijdens mijn studie Automotive in Arnhem kon ik meteen in de praktijk brengen. Sinds 2021 werk ik fulltime als calculator/werkvoorbereider. Iedere bouw is anders en we pakken alles aan. Ik vind het leuk om een inschatting te maken hoe een werk verloopt en hier een calculatie aan te hangen.”

Bart Huirne – bronbemaler

Sinds 2019 ben ik werkzaam al bronbemaler bij Geverinck, de combinatie van techniek, vrachtwagen rijden, en buitenwerk maakt mijn werk leuk!

De uitdaging van mijn werk zit in het droog krijgen van een bouwput of infrawerk, en wanneer dit goed lukt krijg je daar een prettig gevoel van!

Tom Penterman – assistent bronbemaler 

Ik ben drie jaar geleden bij Geverinck begonnen als zaterdagmedewerker, inmiddels werk ik hier fulltime. Ik vind het erg leuk. Op de bouw mijn collega’s assisteren met het plaatsen van een bemaling, of het zorgdragen voor het beladen en afladen van de vrachtwagens het werk is altijd anders.