Menu Sluiten

Bronbemaling

Bronbemaling

Bronbemaling is het proces om de grondwaterstand te verlagen door grondwater aan de bodem te onttrekken. Vaak is bronbemaling nodig bij bouwprojecten waar werkzaamheden in de grond worden verricht. De grondwaterstand wordt zodanig verlaagd dat men droog kan werken voor de aanleg van leidingen, riolering, bouwputten en kelders.

Het tijdelijk verlagen van de grondwaterstand is maatwerk en bovendien gelden er specifieke eisen. Afhankelijk van de bodemsamenstelling en gewenste waterspiegelverlaging zoekt Geverinck met u naar een passende oplossing voor uw grondwaterknelpunt.

Bij elke opdracht gaan wij met een hands-on mentaliteit, probleemoplossend en duurzaam te werk. Dankzij onze zelfontwikkelde machines en pompen zijn wij flexibel en kunnen wij in korte tijd veel realiseren. Wij begrijpen dat betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit van groot belang zijn in uw bouwproject.

Technieken van bronbemaling

Er zijn verschillende technieken om de grondwaterstand te verlagen. Geverinck is gespecialiseerd in verticale bronbemaling, horizontale bronbemaling en verticale zwaartekrachtbemaling.

Efficiƫnt uw grondwaterprobleem aanpakken? Wij verzorgen vakkundige bronbemaling met zelfontwikkelde machines. Het werkt niet alleen snel, kostenbesparend en minder arbeidsintensief; het is ook duurzaam.