Menu Sluiten

Bronbemaling

Tijdelijke bronbemaling nodig bij het leggen van leidingen en rioleringsbuizen, het bouwen van kelders en parkeergarages of bij bouwkundige werken? Het verlagen van een (te) hoge grondwaterstand tijdens een bouwperiode is maatwerk. Ook gelden er specifieke eisen. Dat vraagt om een professionele partner.
Geverinck Bronbemaling & Pompverhuur bv uit Groenlo zoekt met u naar een passende oplossing voor uw grondwaterknelpunt! Wij zijn een professionele partner voor zowel particulieren, bedrijven, gemeentes en overheden. Efficiënt in horizontale/verticale bronbemaling, grondboringen of grondkering, bij elke opdracht gaan wij met een hands-on mentaliteit, probleemoplossend, duurzaam en efficiënt te werk. Ons eigen personeel en materiaal zetten we in voor een soepel verloop van uw project. Wij begrijpen dat snelheid en kwaliteit van belang zijn. Met de door onszelf ontwikkelde machines en pompen verrichten wij in korte tijd veel meters en handelingen. Wij zijn een erkent gecertificeerd bedrijf in zowel; VCA, kwaliteitsmanagement NEN-EN-ISO 9001, mechanisch boren BRL-SIKB-2100 en vinden het daarom ook belangrijk om ons personeel goed op te leiden en ruimte te geven voor eigen ontwikkeling.

Met minder transportkosten en efficiëntie uw grondwaterprobleem aanpakken? Wij verzorgen vakkundige verticale bronbemaling met zelfontwikkelde machines. Een machine voor alle handelingen werkt niet alleen snel, kostenbesparend en minder arbeidsintensief, het is ook duurzaam.