Menu Sluiten

Welkom bij Geverinck

Over ons

Al sinds 2003 is Geverinck Bronbemaling & Pompverhuur b.v. specialist in bronbemalingssystemen. Aan het roer van het bedrijf staan Clemens en Mario Geverinck. Sinds 2021 heeft het bedrijf zich verder gespecialiseerd in bodemenergiesystemen. Geverinck is constant op zoek naar manieren om het werk beter, efficiënter en duurzamer te kunnen uitvoeren. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een technisch, innovatief bedrijf.

Wij gaan voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid & service.

 

Innovatie

Wij hebben een passie voor technologie en lopen voorop met onze innovatieve machines, systemen en toepassingen. Alle machines en systemen zijn uniek en op maat ontwikkelt vanuit eigen kennis, inzicht en ervaring. Het gevolg? Steeds verbeterde machines die de werkzaamheden verlichten en onze medewerkers sneller en efficiënter kunnen laten werken. Hier zijn wij trots op!

 

Kwaliteit

Geverinck is een betrouwbare partner. Wij hebben kennis van de grondwaterwetgeving en ons personeel is uiterst vakbekwaam. De certificeringen VCA, BRL-SIKB-2100 mechanisch boren, BRL-SIKB-11000 bodemenergie, NEN-EN-ISO 9001, staan garant voor deze kwaliteit.

 

 

 

Duurzaamheid

Als specialist in bronbemaling en boringen hebben wij in 2021 ons werkterrein uitgebreid met bodemenergiesystemen. Voor de energietransitie is aardwarmte is een belangrijke techniek vanwege het hoge rendement. Wij adviseren onze klanten over de mogelijkheden en bieden een totaaloplossing.

 

Service

Probleemoplossend werken en ter plaatse een goede inschatting maken, dat is waar we voor staan om projecten te laten slagen. Snel en adequaat handelen en schakelen, eerlijkheid én goede nazorg van een project kunt u van ons verwachten. Bovendien voorzien wij u van advies bij uw project. Hierdoor bent u verzekerd van een korte reactietijd.

 

Wij delen onze expertise graag met u!