Menu Sluiten

Al sinds 2003 is Geverinck Bronbemaling & Pompverhuur specialist in bronbemalingssystemen. Clemens en zoon Mario Geverinck staan aan het roer van het familiebedrijf. Sinds de start zijn ze uitgegroeid tot een technisch , innovatief bedrijf in bronbemaling. Constant zijn ze opzoek naar manieren waarop ze het werk beter, efficiënter en duurzamer kunnen uitvoeren. 

 

Wij gaan voor INNOVATIE, KWALITEIT & SERVICE! 

1. Innovatie

Door onze passie in technologie lopen wij voorop in de ontwikkeling van onze eigen machines én systemen, ook op het gebied van toepassingen. Onze machines en systemen zijn uniek en op maat ontwikkelt vanuit eigen kennis, inzicht en ervaring. Het gevolg? Steeds nieuwe machines die de werkzaamheden verlichten en onze medewerkers sneller en efficiënter kunnen laten werken. Hier zijn wij trots op!

2. Kwaliteit                                                                                                     

Geverinck Bronbemaling & Pompverhuur is een betrouwbare partner. Wij hebben kennis van de grondwaterwetgeving en hebben vakbekwaam personeel. De certificeringen VCA, BRL-SIKB-2100, mechanisch boren, NEN-EN-ISO 9001, staan garant voor deze kwaliteit. 

3. Service

Probleemoplossend werken en een goede inschatting ter plekke, dat is waar we voor staan om projecten te laten slagen. Snel een adequaat handelen en schakelen, eerlijkheid én goede nazorg van een project kunt u van ons verwachten. Bovendien voorzien wij u van advies bij uw project. Hierdoor bent u verzeker van een korte reactietijd. 

Wij delen onze expertise graag met u!